Причини провалу леджер-хіта: як уникнути помилок

Леджер – це один із найважливіших інструментів фінансового планування. Він дає змогу передбачити і прогнозувати майбутні доходи та витрати компанії, а також визначити її фінансове становище. Добре складений леджер може допомогти побачити слабкі місця у фінансовому плані та вжити заходів щодо їх усунення.

Однак, незважаючи на свою важливість, леджери не завжди використовуються ефективно. Часто компанії роблять низку помилок під час їх складання, що може призвести до серйозних фінансових проблем. У цій статті ми розглянемо деякі з цих помилок і постараємося знайти способи їх усунення.

Перша і, мабуть, найпоширеніша помилка – неправильне заповнення леджера. Багато компаній не приділяють достатньої уваги цьому процесу і заповнюють леджери недбало, не враховуючи всіх можливих доходів і витрат. У результаті, інформація в леджері виявляється неповною і неточною, що робить його марним для фінансового аналізу.

Як не стало хіта леджера
РікФільмРежисерГоловна рольБюджетЗбори
2010ПочатокКрістофер НоланЛеонардо ДіКапріо$160 млн$825 млн
2013Втеча з ШоушенкаФренк ДарабонтТім Роббінс$25 млн$58 млн
1994Форрест ГампРоберт ЗемекісТом Генкс$55 млн$677 млн

Смерть актора була нещасним випадком Леджер помер 2008 року, у віці 28 років. Розтин показав, що причиною смерті стала несумісна комбінація болезаспокійливих, снодійних і антидепресантів. Актор страждав від безсоння і всі прийняті ним ліки відпускалися за рецептом.4 апр. 2019 г.

Що сталося з Гітом Леджером?

22 січня 2008 року тіло 28-річного Леджера виявили в його квартирі на Мангеттені. Через фатальну суміш із болезаспокійливих, снодійних і транквілізаторів, які Гіт вживав останні місяці свого життя, в актора зупинилося серце.

Хто найкращий Джокер у світі?

Найкращий Джокер: хто переконливіше грав заклятого друга Бетмена

  1. Гіт Леджер (Темний лицар)
  2. Джек Ніколсон (Бетмен [1989]) …
  3. Марк Гемілл (Бетмен: Убивчий жарт та ін.) …
  4. Алан Тьюдік (Гарлі Квінн) …
  5. Зак Галіфіанакіс (Лего фільм: Бетмен) …
  6. Хоакін Фенікс (Джокер) …
  7. Сізар Ромеро (Бетмен 1967) …
  8. Камерон Монахен (Готем) …

Що сталося з першим джокером?

4 квітня Гіту Леджеру могло виповнитися 42 роки: актор помер на початку 2008-го через випадкове передозування снодійним і знеболювальним. Незважаючи на передчасну смерть, він встиг вписати своє ім’я в історію кіно. Допомогла йому в цьому роль Джокера в “Темному лицарі” Крістофера Нолана.