Як під’єднати комп’ютер до роутера D-Link: покрокова інструкція

Підключення комп’ютера до роутера є важливим кроком для створення домашньої мережі. Роутери D-Link є одними з найбільш популярних пристроїв для забезпечення бездротового інтернет-з’єднання. Вони мають простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що робить процес під’єднання комп’ютера до роутера D-Link досить простим і доступним навіть для новачків.

Перший крок у підключенні комп’ютера до роутера D-Link – це встановлення самого роутера. Для цього потрібно підключити кабель від інтернет-провайдера до порту WAN на задній панелі роутера. Потім необхідно під’єднати роутер до джерела живлення і ввімкнути його. Після увімкнення роутера під’єднайте комп’ютер до роутера за допомогою Ethernet-кабелю, вставивши один кінець кабелю в порт LAN на задній панелі роутера, а інший кінець – у мережевий порт комп’ютера.

Після фізичного підключення комп’ютера до роутера D-Link, необхідно налаштувати з’єднання. Для цього відкрийте веб-браузер і введіть IP-адресу роутера в адресний рядок. Зазвичай IP-адреса роутера D-Link – 192.168.0.1 або 192.168.1.1. Після введення IP-адреси натисніть Enter, щоб відкрити сторінку налаштувань роутера.

Як під’єднати комп’ютер до роутера D-Link
КрокОпис
1Переконайтеся, що у вас є роутер D-Link і комп’ютер, який ви хочете підключити.
2Переконайтеся, що у вас є мережевий кабель (Ethernet) для підключення комп’ютера до роутера.
3Візьміть один кінець мережевого кабелю і підключіть його до порту Ethernet на задній панелі роутера D-Link.
4Візьміть інший кінець мережевого кабелю і під’єднайте його до мережевої карти

З’єднайте роутер і комп’ютер за допомогою кабелю, який йде в комплекті з роутером. Якщо немає можливості з’єднати роутер з комп’ютером по кабелю, то потрібно відкрити перелік бездротових мереж на вашому пристрої і підключитися до мережі DIR + номер моделі роутера (DIR300, DIR615 і т. д.). Мережа буде без пароля.

Як під’єднатися до роутера D-Link?

Стандартний спосіб для того, щоб зайти в налаштування роутера D-Link :

  1. Запустити браузер
  2. Ввести в адресний рядок адресу 192.168.0.1 і натиснути Enter.
  3. Ввести запитувані логін і пароль для зміни налаштувань – за замовчуванням у роутерах D-Link використовуються логін і пароль admin і admin відповідно.

Як під’єднати роутер D-Link DIR 615 до комп’ютера?

Для під’єднання роутера до Вашого ноутбука або персонального комп’ютера (ПК) Вам потрібно під’єднати кабель, який Вам провів провайдер, до WAN-порту роутера, а кабель, що йшов у комплекті з роутером, один кінець під’єднати в один із чотирьох LAN-портів, а другий кінець під’єднати до Вашого ноутбука або ПК.

Як під’єднати роутер D-Link DIR 620 до комп’ютера?

Налаштування D-Link DIR-620

  1. Підключення маршрутизатора …
  2. Заходимо на веб-інтерфейс маршрутизатора …
  3. Налаштування підключення до інтернету …
  4. Далі введіть: …
  5. Налаштування PPP. …
  6. У рядку зі створеним з’єднанням поставте крапку “Шлюз за замовчуванням” і натисніть “Зберегти” в правому верхньому кутку.
  7. Налаштування Wi-Fi. …
  8. Роутер налаштовано, вітаємо!