Як зробити капелюшок для лисиці Аліси: покрокова інструкція

Лисиці – неймовірно красиві та витончені тварини, а їхня шерсть має прекрасні відтінки та фактури. І ось, якщо у вас є іграшкова лисиця Аліса, чому б не зробити для неї особливий капелюшок, який підкреслить її унікальність та індивідуальність? У цій статті ми розповімо вам, як зробити капелюшок для лисиці Аліси своїми руками.

Перш ніж почати виготовлення капелюшка, вам знадобляться кілька матеріалів та інструментів. Ось список того, що вам знадобиться: тканина на вибір (краще вибрати щось яскраве і насичене), нитки, голка, ножиці, олівець або крейда для маркування тканини, шаблон для капелюшка, скотч або нитка для фіксації шаблону на тканині.

Після того, як ви підготували все необхідне, приступайте до виготовлення капелюшка. Почніть з того, щоб зробити шаблон. Для цього візьміть аркуш паперу або артон і намалюйте на ньому потрібну форму. Потім виріжте шаблон і прикріпіть його до тканини за допомогою скотча або нитки. Позначте контур капелюшка на тканині олівцем або крейдою.

Як зробити капелюшок для лисиці Аліси
КрокОпис
1Виберіть матеріал для капелюшка. Можна використовувати фетр або щільну тканину.
2Виміряйте окружність голови лисиці Аліси, щоб визначити розмір капелюшка.
3Відріжте круглий шматок матеріалу, який слугуватиме основою капелюшка. Діаметр кола має дорівнювати окружності голови лисиці Аліси.
4Виріжте смужку матеріалу, яка слугуватиме краєм капелюшка. Довжина смужки має дорівнювати окружності голови лисиці Аліси, а ширина – приблизно 5 см.
5Пришийте край капелюшка до основи, залишаючи невеликий розріз для зручності одягання.
6Прикрасьте капелюшок стрічками, бантами або іншими декоративними елементами.
7Поміряйте капелюшок на голову лисиці Аліси та переконайтеся, що він правильно сидить.
8За необхідності внесіть коригування, щоб капелюшок ідеально підходив до голови лисиці Аліси.
9Тепер лисиця Аліса готова показати свій новий капелюшок усім своїм друзям!

Які фрази говорять про маніпуляцію?

Але такі висловлювання слід розглядати як привід придивитися до того, що відбувається у ваших стосунках.

  • “Ти всьому надаєш занадто великого значення” …
  • “Ненавиджу драми” …
  • “Ти занадто чутливий(а)” …
  • “Ти неправильно мене розумієш” …
  • “Ти несповна розуму/ревнуєш/п’яний/закоханий у мене”

Що таке маніпуляція і приклади?

Прості приклади для порівняння: “Поступіться мені, будь ласка, місцем” – це прохання. “Міг би бабусі й місцем поступитися!” – це маніпуляція.

Яка найсильніша маніпуляція?

І так, найсильнішою маніпуляцією є ігнор. Ігнорування: запитань, слів, думки, потреб та іншого. Приймає абсолютно різні форми. Починається зазвичай з дрібниць, поступово людина приймає таку форму стосунків, де на її думку і потреби не зважають, погоджується і кордони продавлюються до кінця.